Er du vild med litteratur, og har du altid elsket at fordybe dig i bøger? Det kan vi godt forstå, for bøgernes eventyrlige verden gemmer på tusindvis af spændende og medrivende fortællinger. Der er så meget litteratur at kaste sig over, og der er altid en ny spændende fortælling at give sig i kast med. Skulle det alligevel ske, at du pludselig står uden en ny spændende bog på hånden, så overvej at se det som et vink med en vognstang om, at du selv skal give dig i kast med et liv som forfatter. Med den digitale revolution er det blevet lettere end nogensinde før at blive forfatter, så hvorfor ikke give det et forsøg? Vi viser dig hvordan du kommer i gang her.

Den moderne teknik gør det let at tage bøgerne med sig på farten

I dag ejer vi stort set alle mindst én smartphone. Nogle af os endda flere. Vidste du, at du kan læse eller lytte til dine favoritbøger direkte fra telefonen? Den er god nok, og det hele foregår i dedikerede e-bogs- eller lydbogs-apps. Der findes adskillige på markedet, og blandt de mest populære kan nævnes Mofibo, Amazon Kindle og Audible. Lyder det som noget for dig? Så giv de forskellige tjenester en chance. Du kan ofte oprette dig og få en gratis prøveperiode, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang.

Du får muligvis behov for et par nye høretelefoner eller mobilreservedele, såsom powerbanks eller opladere, til formålet. Smut derfor straks online og køb billige teknikdele til din mobil, så er du klædt godt på til at kunne læse og lytte til dine favoritbøger på farten. Og nå ja, så var der jo også det med at du selv kunne blive forfatter, og skrive dine egne bøger. Gør du det, så kan du med tiden få udgivet dem på netop disse onlinetjenester. Det er smart, og der er i den grad noget at se frem til.

Hvad skal dine bøger handle om?

Inden du for alvor kan gå i gang med at få udgivet dine bøger online, så skal de naturligvis først skrives. Du skal derfor først og fremmest have fundet ud af hvad dine bøger skal handle om. Her er det en god idé at brainstorme. Få noteret en hel masse idéer, og få efterfølgende kategoriseret de forskellige brudstykker, så der til sidst danner sig kimen til en kommende fortælling. Du kan med fordel lægge ud med at tænke i overordnede temaer. Skal din bog f.eks. være en kærlighedsfortælling? Eller skal du i stedet sende en spændende ny kriminalroman på markedet? Uanset hvad du kommer frem til, så er det herligt at have i baghovedet, at det er lettere end nogensinde før at få sine bøger udgivet. Lad det være drivkraften der får dig til at gøre alvor af dine spirende forfatterdrømme.

Kalender

juni 2024
M Ti O To F L S
« jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Min koncertbog med klassisk musik – En bog med lyd og lys fra Bolden

Kalender

juni 2024
M Ti O To F L S
« jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
salient